Rólunk

Egyedi - Takarékos - Innovatív –Környezetbarát 

 

Az Etik Cégcsoport 2008. elején kezdte meg működését Móron. Cégünk fő profilja az időtálló műanyag nyílászárók gyártása.  Az Etik Plusz Kft. termékeit a nagy múltú német VEKA cég profiljaiból készítjük. Jelenleg öt féle termékcsaládot gyártunk, melyek Etik Soft Limited, Etik Soft Alublende Limited, Etik Alpha Limited, Etik Alpha Puren Limited valamint az Etik Alpha Alublende Limited néven kerülnek forgalomba.
 
A VEKA márkanév a kiváló minőség garanciáját jelenti.
 
Alapítása óta a cég több komoly referenciaértékű munkát tudhat maga mögött.
Ez a megállapítás nem csupán a nyílászárók gyártására, hanem a beépítésükre is vonatkozik. Gyártástechnológiánkat számítógépes vezérlésű gépek biztosítják.
Cégünk a tanácsadás, tervezés, felmérés, szállítás, beépítés és karbantartás területén is felkészült, szakmai segítséget biztosít.
Ablakainkat, ajtóinkat - számos előnyük felsorolását mellőzve - ajánljuk mindazon épületeknél, ahol a jó hő- és hangszigetelés mellett a szolid beruházási költség, ill. a karbantartási feladatok minimalizálása is fontos.
Az Etik Plusz Kft. nevének első betűje az egyediséget jelenti, hiszen az épületek külső megjelenésének esztétikája a szín, a forma és az anyagok együttes hatásából ered. Ezért nyílászáróinkat széles szín- és formaválasztékban készítjük.
  • A fa dekorfóliás ablakok rendelkeznek a műanyag nyílászárók valamennyi pozitív tulajdonságával, valamint a fa dekoratív tulajdonságaival is egyidejűleg. Fa-erezetes fóliás kivitelű nyílászáróink rendelhetők kívül-, belül-, illetve kívül-belül színes kivitelben is, 3 féle alap-, és 17 féle extra színből.
  • Nyílászáróinkat többféle formában gyártjuk, így mindenki megtalálhatja az ízlésének leginkább megfelelő formát.
Cégünk nevének második betűje a takarékosságra utal. Az egyre növekvő energiaárak miatt az Etik Plusz Kft. nyílászáróit a német VEKA cég  5 légkamrás profiljából gyártja, melyek 70 mm, illetve a 6 légkamrás 90 mm széles beépítési mélységük révén biztosítják a kiváló hő- és hangszigetelést. Ablakainkat-ajtóinkat alapáron Ug= 1,0-s (a 5 légkamrás esetében a komplett szerkezet hőátbocsátási tényezője U=1,3 W/m2K) hőátbocsátási tényezőjű üvegekkel készítjük. Az alacsony karbantartási költségekkel együtt ezen tényezők hozzájárulnak nyílászáróink takarékos, korszerű minőségéhez.
Az innovatív kifejezés megújulást jelent, amely az Etik Plusz Kft. esetében azt jelenti, hogy versenyképességünk kulcsát a folyamatos fejlődésben, a termékek, szolgáltatások, folyamatok és a minőség fejlesztésében látjuk, ezáltal folyamatosan a versenytársak előtt járhatunk.
Az Etik Plusz Kft. utolsó betűje pedig a környezetbarát kifejezést takarja. Fontos számunkra, hogy termékeink gyártásakor óvjuk környezetünket. A műanyag profilok gyártásakor mindig keletkeznek maradékok, de ezek nem a szemétbe valók, hanem magas minőségű alapanyagok. Ezekből az újrahasznosított profilokból – visszahasznosított PVC maggal - készülnek az Etik Soft és Alpha Limited  termékcsaládunk egyes kiegészítő profiljai, amelyek minőségüket nem veszítik el, ellenben környezet kímélők. Az újrahasznosított profilok belső része a régi anyagot, külső része pedig az új anyagot tartalmazza, melyet ma már magas műszaki színvonalon, rendkívül korszerű technológiával és nagy fokú precizitással készít a profilbeszállító német vállalat.

 

oldallábléc

 

ETIK Plusz Kft.      8060 Mór, Asztalos u. 1.   |   Fax: +36 22 409-388  |   E-mail: info@etikkft.hu etikmor@etikkft.hu

 

Az oldalt készítette: Dobos Marketing Stúdió 2015 © Minden jog fenntartva!